ارسال مدارک فارغ التحصیلان

جهت ارسال مدارک فارغ التحصیلان رشته های غیر پزشکی بصورت الکترونیکی برای موسسه World Education Services (WES) رعایت موارد زیر الزامی است: (ارسال مدارک بصورت الکترونیکی صرفاً برای موسسه مذکور امکان پذیر است و دانشگاه امکان ارسال و ایمیل مدارک متقاضیان بصورت الکترونیکی را برای هیچ موسسه و دانشگاهی دیگری را ندارد)

1. متقاضیان بایستی در ابتدا با دردست داشتن اصل دانشنامه، اصل ریزنمرات قابل ترجمه و اصل ترجمه ی آنها که توسط مترجم و دارالترجمه رسمی ترجمه و تایید شده است به دبیرخانه معاونت بین الملل واقع در طبقه همکف بلوک ۳ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واقع در تهران انتهای اتوبان ستاری شمال میدان دانشگاه مراجعه کرده و حتماً تشکیل پرونده حضوری توسط خود شخص متقاضی و یا نماینده معرفی شده از طرف وی انجام شود.
  2. پس از تشکیل پرونده و انجام بررسی های لازم و اخذ استعلامات مربوطه و واریز هزینه بررسی مدارک؛ متقاضیان بایستی از ایمیل شخصی خود یک ایمیل حاوی Reference Number WES و فایلی شامل اسکن خوانا و رنگی از تمام صفحات ترجمه دانشنامه و ریزنمرات (فارسی و انگلیسی) و اصل دانشنامه و اصل ریزنمرات به صورت مجزا برای هر مقطع تحصیلی در قالب یک فایل PDF با حجم حداکثر ۵ مگابایت بعلاوه تصویر فیش واریزی یکصد هزار تومانی و یا رسید پستی ارسال فیزیکی مدارک بصورت فایل عکس جداگانه به ایمیل doc@Intl.iau.ir ارسال کنند.
  3. پس از بررسی ایمیل ارسالی؛ ظرف مدت ده روز کاری در صورت نداشتن نقص مدارک و تکمیل و تایید مدارک ارسالی، مدارک متقاضیان برای موسسه WES به صورت الکترونیکی ارسال خواهد شد.
  4. متقاضیان بایستی حتما از ایمیل شخصی خود با دانشگاه آزاد مکاتبه کنند و در موضوع ایمیل نام و نام خانوادگی کامل خود را به همراه Reference Number WES بنویسند و پس از ارسال مدارک از دانشگاه برای موسسه WES ایمیلی جهت اطلاع شخص متقاضی به ایمیل ایشان ارسال خواهد شد.
  5. دانشگاه از تایید و ارسال هرگونه مدارکی غیر از مدارک رسمی دانشگاه آزاد معذور است و امکان ارسال گواهی موقت و کارنامه تحصیلی به هیچ وجه میسر نمی باشد و صرفاً ارسال دانشنامه و ریزنمرات قابل ترجمه و ترجمه رسمی آنها امکان پذیر است؛ همچنین اولویت ارسال با اصل مدارک و اصل ترجمه آنهاست ولی چنانچه به هر دلیل اصل مدارک موجود نیست بایستی در ابتدا کپی خوانا از مدارک فارغ التحصیلی به دبیرخانه بین الملل جهت تشکیل پرونده تحویل و استعلامات مربوطه اخذ گردد که پروسه اخذ استعلام زمانبر بوده و حداقل بیست روز کاری طول خواهد کشید و در خصوص کپی ترجمه ها در صورتی قابلیت بررسی و ارسال دارند که تمام صفحات کپی ترجمه توسط دارالترجمه رسمی که ترجمه را انجام داده تایید و مهر برابر با اصل و مهر و امضای مترجم رسمی در تمام صفحات انگلیسی و فارسی کپی ترجمه بصورت خوانا و اصل درج گردد.
  6. برای ارسال مدارک، فارغ التحصیلان رشته های پزشکی، دندان پزشکی و پیراپزشکی بایستی به قسمت مربوطه در معاونت علوم پزشکی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.